Pontes Coevorden  De Krulekoare Hoogeveen  ‘t Boemeltje Meppel  De Vuurtoren Emmen  De Arkel Assen  Altiband Meppel De baten van 2020 komen ten goede aan de onderstaande Organisaties
HOOFDSPONSOR

Goede doelen.


Zoals al gememoreerd was Visio uit Echten de eerste begunstigde, maar al gauw werd de focus gericht op dagverblijven, die het dagelijkse leven van geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen zo aangenaam mogelijk proberen te maken. Gekozen werd voor vijf instellingen in de grotere plaatsen van Drenthe. Later werd de Altiband uit Meppel aan de lijst toegevoegd. Een G-orkest dat onder leiding van dirigent Bert Koster, de mooiste tonen uit hun instrumenten weet te toveren.


Het bestuur van de stichting heeft als enige eis dat de gesponsorde gelden uitsluitend de bewoners van de dagverblijven ten goede mogen komen en bij voorbeeld niet bedoeld zijn om eventuele financiële tekorten in de begroting te compenseren. Voor de rest staat het de dagelijkse leiding vrij om de giften na eigen inzicht te besteden.


Mede door onze bijdrage heeft kinderdagverblijf

“De Vuurtoren” uit Emmen dit piratenschip  

kunnen aanschaffen.

                                                                                      


De door ons gesponsorde kinderdagverblijvendagverblijven zijn:


“De Vuurtoren” in Emmen                          “De Arkel” in Assen


    “De Krulekoare” in Hoogeveen                   “Pontes” in Coevorden


                          “’t Boemeltje” in Meppel en de                   “Altiband” uit Meppel

De Altiband uit Meppel in actie tijdens de prijsuitreiking in 2015. Zij kochten banners en verrijdbare kisten voor hun instrumenten van onze giften.


De “Arkel” uit Assen vervoert de kinderen tegenwoordig bij mooi weer met een elektrische bakfiets. Ook deze aankoop werd door ons mogelijk gemaakt.